Η ΛΑΪΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ…

‘Είναι σχετικά άγνωστο ότι το 1957 οι Ρώσοι δεν ήταν διατεθειμένοι να σταματήσουν με μόνο ένα σκύλο στο διάστημα. Εκείνη την ημέρα, ήταν τρεις Νοεμβρίου, έστειλαν διάφορα είδη ζώων: Μια ενυδρίδα, μια αλεπού, τον σκύλο φυσικά και δυο μικρά χαριτωμένα λαγουδάκια. Δεν ξέρουμε γι’αυτά τα ζώα γιατί τα απήγαγαν εξωγήινοι. Οι Ρώσοι το ξέρουν, και το απαρνούνται. Κανένας δεν το ήξερε ώσπου οι απόγονοι αυτών των ζώων μας βρήκαν και επικοινώνησαν μαζί μας.’ Τόνι Κέϊν πρώην πράκτορας της CIA.

Μια μπάλα βίαiου φωτός και ενέργειας έσχιζε τη σκοτεινή απεραντοσύνη του διαστήματος, αφήνοντας ίχνη αστρόσκονης και φωτεινότητας, όπως να έκοβε το σκοτάδι με μαχαίρι. Αυτή η γωνιά του γαλαξία μας δεν είχε δει ποτέ τέτοια βιασύνη, τέτοια ορμή. Ξαφνικά η μπάλα ήρθε σε κατάσταση απόλυτης, τρομακτικής ακινησίας. Τυχόν εξωτερικοί παρατηρητές θα μπορούσαν να παρατηρήσουν ένα κρύο, ιριδίζουν μπλε φως να περικαλύπτει το διαστημικό σκάφος.

EnGr intext

Μια αρχαία μπάλα από μέταλλο και πλαστικό ήταν αναρτημένοι πάνω σε δυο κατασκευές που έμοιαζαν με έλικες. Η επιγραφή πάνω στη μπάλα διάβαζε ‘Спутник-5’. Ένα μικρό φινιστρίνι αποκάλυπτε τους επιβαίνοντες αυτού του διαστημικού οχήματος. Κοίταξαν έξω από το φινιστρίνι σαν να αναζητούσαν κάτι σημαντικό. Τα πρόσωπα τους ήταν καλυμμένα με πυκνή γούνα και οι πατούσες τους έμοιαζαν με μάλλινα γάντια. Ήταν ενυδρίδες, ενυδρίδες του γλυκού νερού κατ’ ακρίβεια.

Ο ακριβός τους σκοπός μας παραμένει άγνωστος. Την ίδια στιγμή, όπως έφυγαν από το παράθυρο το διαστημόπλοιο τους άρχισε να σείεται βίαια. Οι δύο έλικες φαίνονταν σαν να ρουφούσαν τα μόρια φωτός που υπήρχαν γύρω τους και η μπάλα όρμηξε μπρος στο σκοτάδι τόσο απότομα όσο είχε σταματήσει μερικά δευτερόλεπτα προηγουμένως. Διάλυε τεράστιους αστεροειδείς στο πέρασμα του ενώ έφτανε την ταχύτητα των 30 χρόνων φωτός την ώρα.

συνεχίζεται…

banner_gr

[English]

You might also like: