Et lille stykke af dansk hiphop

Hvis du er i Danmark og planlægger en tur til hovedstaden i den nærmeste fremtid, så har du noget at glæde dig til. Om sommeren er der mange mindre koncerter rundt omkring i hele landet. I tivoli i København er der koncert hver fredag fra begyndelsen af maj – Fredagsrock hedder koncerten. Sommeren er næsten ovre, hvilket betyder at den sidste koncert for i år nærmer sig. Hiphop gruppen Suspekt lukker festen d. 18. september.

EnDa_A little piece of Danish hip-hop_intext

Her kan du se indgangen til Tivoli i København.

For at opleve et lille stykke af Danmark og dansk hiphop, kan jeg varmt anbefale folk, der befinder sig i Danmark d. 18. september, at tage til koncerten. Suspekt er kendt for at hold en gigantisk fest, med deres musik, dans og også resten af deres show.

Gruppen har været aktive siden 1997 og har i år udgivet en single, der hedder Søndagsbarn. Denne udgivelse er lavet i samarbejde med en anden stor kendt dansk kunstner, Lukas Graham. Gruppens tekster har altid været ret hårde, og musikken er derfor ikke noget, som teenageforældre ønsker deres børn skal lytte til. Det er dog efter min mening meget sigende om Dansk musikkultur. Danskere siger hvad de vil og de synger hvad de vil.

banner_da

[English]

You might also like: