Waarom geen variant op Pokémon GO?

Pokémon GO is de hit van de zomer. In plaats van Pokémons te pakken waarom geen feestje pakken? Hier een lijstje met Pokémon GO varianten die wel nuttig zijn! Of je nu op vakantie gaat, leuke marktjes bezoekt of ineens zin hebt in een feestje. Deze varianten zouden onmiddellijk op de markt moeten worden gebracht!

Party GO

Ben je op vakantie, heb je vrije tijd of gewoon zin in een feestje? Zet dan Party GO aan en vang dat feestje bij jou in de buurt! En als deze toch niet zo leuk is, pak je gewoon een ander feestje. Feestjes kunnen verschillen: je hebt hele rustige feestjes, maar ook hele ruige. Net zoals de zingende Jigglypuff, de elektronische Raichu of psychedelische Alakazam.

Big party

WC GO

Nog een superhandige: de WC GO! Zit je heerlijk te genieten van een prachtige stad, moet je toch even snel naar het toilet. Oh nee, precies nu geen toilet te bekennen. Gelukkig heb je de WC GO, zodat je altijd een toilet weet te vangen!

25/365 - What the..?

Cerveza GO

Dit is de variant op de Chardonnay GO (https://www.youtube.com/watch?v=irTBsyrAsio). Heerlijk voor tijdens een warme zomer. Ga op zoek naar verfrissing en vang die heerlijke goudgele rakker. Er zijn maar liefst 400 verschillende soorten bier! Gotta catch ´em all!

Beer bottle on the street

Kleingeld GO

Ben je door je kleingeld heen? Niet met Kleingeld GO! Zo vang je makkelijk kleingeld voor als je… juist, alleen met kleingeld kan betalen. (Denk aan parkeerautomaten, marktjes, of wanneer je ergens in Verweggistan bent). Ook trouwens handig voor wanneer de maand langer duurt dan normaal ;).

unwantedbanner_nl [English]

 

You might also like: