Aplicații românești pentru iPhone

[English]


Un telefon obișnuit a devenit de modă veche, în special pentru tineri. Toată lumea trebuie să aibă un celular super tare! S-ar putea să vă surprindă, dar în România aceeași modă e la fel de valabilă – atât pentru tineri cât și pentru adulți – chiar dacă asta ar implica un împrumut la bancă. Întrucât iPhone-ul este crema industriei telecomunicațiilor, lumea pretinde totul de la această mică jucărie.

Să vedem ce aplicații ar fi pe gustul românilor:

Detector de gropi
Ok, se știe că autostrăzile din România nu sunt perfecte. Ah, am spus autostrăzi? Voiam să spun șosele! Când Apple va reuși să scoată pe piață un program GPS pentru iPhone, ar trebui să ia în considerare și o versiune românească. Opțiuni speciale incluse: detector de gropi și sfaturi pentru cele mai bune drumuri din țară.

Transformator Dracula
Pentru mulți, când spui România spui Dracula. Așa că ar fi frumos să ai un program prin care să poți adăuga un fundal special cu vampiri sau castele întunecate unei simple fotografii. Vocea ar fi o opțiune suplimentară super apreciată!

Numărătoare pentru mici
Dacă ai mâncat vreodată mititei (și nu mă îndoiesc că nu ai putut rata așa ceva), știi cât de ușor e să le pierzi șirul. Deși par atât de mici, au foarte multe calorii – poți să folosești numărătoarea pentru mititei ca să ții minte câți ai mâncat!

Aparat pentru măsurarea nivelului de colesterol
Un weekend petrecut acasă poate să îți dea peste cap stomacul și să te facă să alergi la prima sală de fitness. Dacă dulciurile “de la bunica” și perseverența ei de a îți tot umple farfuria te-au făcut să mănânci mai mult decât voiai, ai nevoie de acest program! Poți să îți măsori nivelul de colesterol și de grăsimi din corp, pur și simplu introducând sexul, greutatea și vârsta, iar apoi ținând iPhone-ul în mână. Senzorii de atingere ai telefonului vor face restul.

Flacără pentru mititei
Fie că ți-e dor de mici sau doar vrei să te antrenezi pentru următorul grătar, această aplicație te ajută să pregătești delicioșii mititei, pur și simplu suflând în microfonul telefonului. Mă întreb dacă ar putea adăuga o opțiune pentru a elibera și mirosul îmbietor de mici…

Cât de mult poți să bei
Bineînțeles nu mereu este vorba despre mâncare – uneori e vorba despre băutură! După ce ai dat pe gât țuică, palincă sau bere, există o mare posibilitate să primești o amendă nu tocmai frumoasă. Ia-ți iPhone-ul și introdu tipul de băutură alcoolică, vârsta, greutatea și sexul tău. Programul îți va afișa câte pahare ai voie să bei, fără a depăși limita legală de concentrație a alcoolului în sânge.

You might also like:

6 thoughts on “Aplicații românești pentru iPhone”

  1. Pingback: Romanian iPhone applications - Lexiophiles

  2. Pingback: What applications would you add to your iPhone? - Lexiophiles

  3. Pingback: Cinci aplicaţii iPhone utile pentru utilizatorii din România ‹ Saunter.ro

Comments are closed.