Internet, Internet…ce pagină să aleg?

În România, răspunsul e mai mult decât evident: o pagină de sport. Acest tip de pagini înregistrează cei mai mulţi vizitatori, urmate de paginile dedicate ştirilor, job-ului sau timpului liber. În concluzie, care e site-ul la care ar trebui să te opreşti?

Dacă se poate, cel al ‚Gazetei Sporturilor’, cotidianul sportiv cu cele mai bune cotări. De altfel, pagina sa de internet înregistrează cele mai multe vizite. Dacă privim în continuare primele 10 site-uri aflate în preferinţele românilor, vom găsi printre acestea încă 2 site-uri care vizează segmentul sportiv, şi anume: Prosport.ro şi Sport.ro

Bineînţeles, sportul merge mână în mână cu timpul liber. Pe locul 2 în cadrul site-urilor cu cel mai mare trafic se găseşte trilulilu.ro, versiunea românească a youtube. Aici utilizatorii îşi pot încărca propriile creaţii video sau audio şi pot interacţiona cu alţi utilizatori în cadrul acestei comunităţi.

Cu toate acestea, românilor nu le stă capul numai la distracţie şi voie bună. O mare parte din utilizatori aleg paginile de internet care furnizează ştiri de ultimă oră sau cele ale ziarelor. Ca o consecinţă directă a acestui fenomen, site-urile cotidienelor cele mai importante se bucură de cele mai multe vizite.

Interesul românilor în ceea ce priveşte internetul este trezit şi de paginile adresate diverselor aspecte ale câmpului muncii. Cel mai vizitat site din această categorie este eJobs.ro. Acesta pune la dispoziţia utilizatorilor săi o bază de date considerabilă unde aceştia îşi pot căuta şi găsi locul de muncă potrivit. În plus, oferă diverse sfaturi şi sugestii pentru o carieră de succes.

Dacă vechiul proverb zicea: ‚ spune-mi cu cine te însoţeşti, ca să-ţi spun cine eşti’, în ziua de azi ar spune probabil: ‚spune-mi ce pagini vizitezi, ca să-ţi spun cine eşti’. De departe, internetul ocupă un loc din ce în ce mai important în viaţa noastră şi se pare că nu are nici cea mai mică intenţie să îl cedeze curând.

You might also like: