Den Perfekta Testmarknad för Nya Trender

Man bryr sig om mode och teknik, de flesta prioriterar att investera sina pengar i att se snygg ut och at ha de nyaste prylar, och den nationella mentaliteten dikterar hur mycket invånarna är villiga att vandra utanför socialt accepterade normer. Befolkningen är precis lagom stort för produktionsledare att få en bra uppfattning om vilka trender är mest populära och landet ger tillgång till den största frihandel marknaden i världen (EU). Det är inte konstigt att människor runt värden kommentera på hur en viss region i Europa verkar alltig ha de nyaste stilar innan någon annan. Var talar vi om? Var annars, än Sverige.

Sverige är ett mode inriktat land som ansers att sätta trenden för resten av världen. Teknik och IT-prylar är i hög efterfrågan, och det är vanligt att den genomsnittliga personen har en Smartphone, en bärbar dator, en digitalkamera, och kanske en projektor för att titta på filmer i gästrummet. Levnadsstandarden är hög och folk gillar att det är så. Så när en designer är ute efter att se om deras nya utseende kommer att funkar för marknaden, är första anhalt oftas Stockholm .

Sveriges ambassad har sagt, ”Sverige ses ofta som en föregångare i att anta ny teknik och sätta nya konsumenttrender mer allmänt. Nu visar ny forskning att start för nya produkter är snabbare i Sverige än nästan någon annanstans.” Det har noterats att på grund av den svenska livsstilen, är det lätt för någon nytt att komma in för att testa sina produkter på mycket högteknologiska, innovativa och fashionabla människor som är lyhörda för samtida modernisering i många olika kategorier.


Invest Sverige 10 skäl till varför Sverige är en sådan perfekt testmarknad:

1. Innovation
2. Marknad
3. Lätt att verksamheten
4. Hög produktivitet
5. Centralt läge i norra Europa
6. En modern arbetsplats
7. Forskning och utveckling
8. Första Betygsätt Infrastruktur
9. Attraktiva företagsbeskattning
10. Livskvalitet för medborgarna
(Källa:http://www.investsweden.se/world/Advantage-Sweden/10-reasons/)

Investerare runt om i världen är därför rusande att få släppa sina produkter i Sverige, för att se hur de kommer att funka för resten av världen. Undra inte på, medborgarna har visat sig mottaglig försökspersoner för att prova den senaste modenycker.

[English]

You might also like: